mad, nie chcę nikogo zbawiać, nie jestem Chrystusem, jestem ateist±, nie mam długich włosów i mam za lich± brodę, jak na zbawiciela

, wkurza mnie tylko to, że kto¶ mieni się specjalist±, testuje/doradza, bierze kasę za to, a tak na prawdę odwala koszmarny chłam, bo co innego jest, jak kto¶ doradza prywatnie na forum nie będ±c specjalist± w danej dziedzinie, a jeżeli go¶ć robi test z dupy wzięty, jako znawca/przedstawiciel pisma uznawanego za poważne i poczytne, to jest to zwykłe dziadostwo i wciskanie ludziom kitu i czy się to komu¶ będzie podobało, czy nie zawsze ja będę zwracał na to uwagę;
nie trzeba odwoływać się do Antarktydy, bo nie dalej jak 4 lata temu było w Krakowie -25 st C, a w Stuposianach -33, bez wiatru;
i trzecia sprawa, jeżeli będziemy test jest dobry i miarodajny, a autor doskonale opisał ¶piwory, to nie widzę sensu działania forum, bo przecież zawsze przed wyjazdem w góry będzie można sięgn±ć do npm-u i poczytać co zabrać w góry i dlaczego taki a nie inny sprzęt jest lepszy